Для ліцею на Білоцерківщині будують протирадіаційне укриття: фото

У Білоцерківському районі Київщини триває будівництво протирадіаційного укриття для учнів ліцею “Обдарованість”.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.У Білоцерківському районі Київщини триває будівництво протирадіаційного укриття для учнів ліцею “Обдарованість”Будівництво розпочали восени 2023 року — підготували територію та облаштували котлован, після чого залили фундамент і звели зовнішні стіни та перекриття. 

Наразі завершують влаштування наливної композитної підлоги, гідро й звукоізоляції стін та перегородок окремих кімнат. У Білоцерківському районі Київщини триває будівництво протирадіаційного укриття для учнів ліцею “Обдарованість”Фахівці проводять зворотну засипку споруди. Паралельно будівельники працюють над облаштуванням покрівлі, згодом розпочнуть внутрішні роботи. 

Укриття буде подвійного призначення — передбачили окремі кімнати, які можна буде використовувати не лише як сховище, але й для навчання дітей. У Білоцерківському районі Київщини триває будівництво протирадіаційного укриття для учнів ліцею “Обдарованість”Сховище для ліцею “Обдарованість” розраховане на перебування до 500 осіб. Будівництво виконають з дотриманням вимог безбар’єрності. 

Наявність нового укриття дозволить проводити навчання в ліцеї в очному форматі з дотриманням усіх безпекових норм

“Наш Київ” також писав, що у Києві в школі вчитель фізкультури обзивав та погрожував учню-переселенцю, який приїхав з Луганщини.

На ремонт тунелю метро на Теремки витратять 445 млн грн: що відомо